3 000 biljetter sålda – stor efterfrågan på tågpaket från Stockholm

Intresset för Den flygande holländaren är mycket stort. 3 000 biljetter har sålts till sommarens tolv operaföreställningar. Det är ännu fler än vid motsvarande tid förra året till La Traviata. Då slutade publiksiffran på 8 300 biljetter, den näst högsta publiksiffran i Opera på Skärets historia. Vill du se Den flygande holländaren i sommar? Dröj då inte för länge med ditt biljettköp om du vill kunna välja bland de mest attraktiva platserna.

Fler researrangörer än någonsin tidigare erbjuder i år resor till Den flygande holländaren. Majoriteten är svenska men också grupper från Norge, Tyskland, Storbritannien och USA har köpt biljetter till sommarens föreställningar.

Tågpaketen från Stockholm går också åt i hög takt. Förra året var samtliga tåg fullbokade, och extravagnar sattes in på några av dem. Till sommarens föreställningar är redan ett tåg fullbokat, och till ytterligare ett finns bara enstaka biljetter kvar. Över hälften av det totala antalet biljetter är sålda, vilket överträffar förra årets bokningsläge vid samma tid. I tågpaketen till Opera på Skäret – världens enda operahus med egen tågstation – ingår operabiljett, resa med förstaklassvagnar från trettiotalet samt lunch och middag i klassiska restaurangvagnar.

I sommar planeras också för första gången en paketresa med veterantåg ifrån Värmland, med påstigning i Kil, Karlstad, Kristinehamn och Degerfors.

Tanken är att genomföra en resa till föreställningen av Den flygande holländaren söndagen den 28 augusti. Paketresan kommer att marknadsföras med början i april månad.

Biljetter säljs online här eller på biljettkontoret på Kristineplan 1 i Kopparberg. Du kan också boka dina biljetter via biljettkontoret på telefon 0580-711 00 eller via e-post på adressen biljetter@operapaskaret.se. Tågpaketen bokas endast via biljettkontoret.

Priser: torsdag 280-680 kronor, lördag 380-880 kronor, söndag 280-780 kronor. En serviceavgift på 20 kronor per biljett tillkommer, förutom vid direktköp online.

[bra_button text=’Boka biljetter här’ url=’https://www.operapaskaret.se/biljetter/’ target=’_self’ size=’large’ style=’rounded’ color=’blue’]

ops19Admin