Alla operatåg utsålda – nu sätter vi in extravagnar

Operatåget från Stockholm blir allt mer populärt – nu är samtliga tåg till Madama Butterfly fullbokade. För att möta det stora publikintresset sätts extratåg in till fem föreställningar.

Operatåget går den 29/7 och samtliga lördagar och söndagar i augusti. Förutom några enstaka biljetter till 5 och 6 augusti är nu samtliga platser, 96 per tåg, till de nio avgångarna sålda. Trycket efter biljetter är fortsatt högt och därför sätts nu en extra vagn á 24 platser in på fem tåg – till galapremiären den 29 juli samt till föreställningarna 19, 20, 26 och 27 augusti.
UPPDATERING 2017-07-14: edast ett fåtal platser kvar till 29 juli, 12, 13, 20 coh 26 augusti.

Operatåget till Opera på Skäret hör till de stora kulturbegivenheterna i Sommarsverige. Du färdas i klassiska förstaklassvagnar från Stockholm till Skäret genom det sommargröna landskapet och stiger av på Opera på Skärets egen perrong strax intill operahuset, vackert beläget vid den klarblå Ljusnarens strand.

Lunch intas under färden i trevliga, träinredda restaurangvagnar med vita dukar på borden. Efter operaupplevelsen i det mäktiga operahuset ägnar du en stor del av hemfärden åt en trerättersmiddag och kanske ett besök i baren, innan du kommer hem till Stockholm i god tid före midnatt.

Tågpaketet inkluderar resa t o r i klassiska förstaklassvagnar, måltider i restaurangvagn samt operabiljett. I tågpaketet till galapremiären 29/7 ingår operaintroduktion med bubbeldryck och snittar vid ankomsten till Skäret.

Pris: 2 500-2 700 kronor.

Resterande tågpaket kan endast bokas på telefon 0580-711 00 eller via e-post till biljetter@operapaskaret.se.

ops_taget_2

Mer information om tåget till Opera på Skäret hittar du här

ops19Admin