Boende

Partners

Passa på att njuta av en övernattning i vackra Bergslagen. Vi har flertalet samarbetspartners som gärna hjälper er med boende i samband med er vistelse hos oss.

Bokning sker direkt med respektive hotell.

Bångbro Herrgård

I hjärtat av Bergslagen ligger denna vackra 1870-tals gård som byggdes som disponentbostad till Bångbro Järnverks grundare Leo Wallmo.

Med ett naturskönt läge intill vackra Bångbro kanal, välkomnar syskonen Thomas och Åsa Westlund er till en härlig vistelse i en mysig, familjär atmosfär. De 12 ombonade rummen är alla personligt inredda och i restaurangen serveras mat av toppklass.

Bångbro Herrgård
Herrgårdsvägen 10
Bångbro, 714 32 Kopparberg

tel: 0580-120 00 E-post: info@bangbro.se

www.bangbro.se

Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård, med panoramautsikt över Fåsjön och blånande höjder i horisonten är en oas i herrgårdsmiljö. Herrgården är ett uppskattat och välbesökt naturnära kurs- och konferenscentrum med hotell och restaurang.
”Vi jobbar för vår mission, värdegrund och passion – ”Det goda livet” – där personlig service, omtanke, harmoniska miljöer, god vällagad – hemlagad mat och närheten till naturens magiska kraft och kulturhistoria är viktiga faktorer.”

 

Åkerby Herrgård

713 93 Nora

Tel: 0587- 912 10 / E-post: info@akerbyherrgard.se ​

https://www.akerbyherrgard.se

Grythyttan

Grythyttans Gästgivaregård är hotellet för dig som älskar att känna historiens vingslag samtidigt som du erbjuds uppleva modern gastronomi.

Grythyttans Gästgivaregård är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar, i våra högst personligt inredda rum eller i vår spektakulära bar, där du kan njuta av drycker som utmanar dina smak- och doftsinnen. En perfekt helg borta från alla måsten!

Alla 53 rum är individuellt designade med tapeter som skapar personlig karaktär. Varje rum har ett eget namn och sin egen historia.

Grythyttans Gästgivaregård
Prästgatan 2
712 81 Grythyttan

Tel: 0591 – 633 00 / E-post: kontakt@grythyttan.com

grythyttansgastgivaregard.se

Loka Brunn

Sedan 2007 ägs Loka Brunn av familjen Spendrup. Vi vill att du som gäst ska trivas och må bra hos oss och att vi får ta hand om dig under din vistelse. Vår förhoppning är att du ska njuta av vår miljö, spa, träning samt goda mat och dryck både under din weekend eller konferens. Att vistas på Loka Brunn ska kännas som att komma hem till vår familj.

Loka Brunn
712 94 Grythyttan

Tel:0591-631 00 / E-post: info@lokabrunn.se

www.lokabrunn.se

Livin Station

Mitt i centrala Örebro ligger Livin Station, ett hotell fullt med charm och själ. Med dess nära anslutning till resecentrum passar det här hotellet perfekt för den affärsresande, men såklart även för den semestersugna barnfamiljen.

Livin Örebro är ett centralt boende i Örebro med två olika anläggningar samt ett tredje systerhotell som heter Hotell Hjalmar.

 

Livin Station

Östra Bangatan 3, 703 61 Örebro

Tel: 019 310240 / E-post: station@livin.se

www.livin.se

Livin City

Livin City är ett klassiskt hotell i hjärtat av Örebro. Här finns utmärkta möjlighet till konferenser, möten och event. Livin City passar perfekt för både korttids och långtids boenden – och här är även era fyrbenta vänner välkomna!

Livin Örebro är ett centralt boende i Örebro med två olika anläggningar samt ett tredje systerhotell som heter Hotell Hjalmar.

 

Livin City

Järnvägsgatan 22, 703 62 Örebro

Tel: 019 310240 / E-post: city@livin.se

www.livin.se

Hotell Hjalmar

Hotell Hjalmar ligger centralt i Örebro, nära centralstationen. En kort promenad från hotellet hittar ni stadens utbud av nöjen, restauranger och shopping.

Hotellet är beläget i en historiska och vacker byggnad från tidigt 1900-tal vars spännande charm anammats i den stora och moderna lobbyn.

Välkomna till ett familjeägt hotell i centrala Örebro.

Hotell Hjalmar

Storgatan 23, 703 61 Örebro

Tel:019 611 90 35 / E-post: info@hotellhjalmar.se

www.hotellhjalmar.se