Boka våra paket för en förhöjd upplevelse

Försäljningen av biljetter till sommarens föreställningar på Opera på Skäret startar tisdag 20 februari klockan 15.00.
För att underlätta ditt besök på Opera på Skäret erbjuder vi paketpris på två föreställningar och operamiddag före eller efter föreställningen.
Behöver du boende i samband med ditt operabesök? Då kan vi erbjuda kompletta paket som inkluderar operabiljett och högklassigt boende och måltider på Loka Brunn eller Clarion Hotell Örebro.

Kombipaket
Se två föreställningar på två dagar – Donizettis komedi Kärleksdrycken på fredag och Verdis grand opera Don Carlo på lördag. Vi erbjuder ett förmånligt paket till föreställningarna 3-4/8, 10-11/8, 17-18/8 samt 24-25/8.

Operapaket Loka Brunn & Operapaket Clarion Hotel Örebro
Loka Brunn är en av Sveriges äldsta kurorter med anor från 1700-talet i det fagra Bergslagen och Clarion Hotel Örebro är ett fyrstjärnigt hotell mitt i Örebro med gångavstånd till restauranger och sevärdheter.

I operapaketen ingår biljett till Don Carlo, operaintroduktion, program och pausfika samt logi med middag efter föreställningen och frukost och lunch dagen efter.

Samtliga erbjudanden kan bokas via Opera på Skärets biljettkontor.

Läs mer om operapaketen

Operamiddag
Direkt efter föreställningarna på lördag-söndag eller före föreställningarna på torsdag-fredag serveras en trerätters operameny i Operarestaurangen.

Se meny

ops19Admin