Hjälp Opera på Skäret nå ut till Europas operapublik

Opera på Skäret lockar varje år tusentals operaälskare från Sverige men också till viss del från utlandet. För att kunna växa och utveckla operafestivalen behövs ytterligare publik, och då är den stora europeiska sommaroperapubliken mycket viktig. Du kan hjälpa Opera på Skäret att bli mer känt för den europeiska publiken – och därmed bidra till en framtida ekonomisk stabilitet – genom att stötta ett nytt filmprojekt.

En dokumentärfilm ska bidra till att fler människor såväl i Sverige som ute i Europa får upp ögonen för Opera på Skäret. Det Örebrobaserade produktionsbolaget Eyra Media planerar att producera en film i samarbete med Opera på Skäret med målet att få europeiska TV-kanaler att sända den. För att detta ska bli verklighet krävs finansiella möjligheter att genomföra projektet.

Tanken är att större delen av finansieringen ska komma från försäljningen av filmen till TV-kanaler i Skandinavien, Europa och resten av världen, men Eyra Media behöver hjälp med att betala fasta kostnader redan nu – hyra av teknik, resor, utrustning med mera. Arbetstid bidrar bolaget med på egen risk för att filmen ska bli verklighet.

Du kan stötta projektet genom att hjälpa till med finansieringen via Kickstarter. Kickstarter är en säker lösning där du som bidragsgivare själv väljer hur mycket pengar du vill bidra med och du blir dessutom belönad utifrån den bidragsnivå som du väljer. För att du ska få ut din belöning måste projektet bli helt finansierat, i det här fallet nå upp till minst 100 000 kronor. Om vi inte lyckas samla ihop det beloppet kommer du att få tillbaka de pengar som du valde att satsa. Det betyder att du inte riskerar att satsa några pengar förgäves. Du kan bidra på vilken nivå du vill, från 100 kronor, och få olika belöningar i relation till hur mycket du satsar. För 250 kronor får du den färdiga filmen på DVD – och för 50 000 får du medverka i filmen…

Läs mer om projektet:
https://www.kickstarter.com/projects/eyramedia/dokumentar-opera-pa-skaret

Läs mer om hur Kickstarter fungerar:
https://www.kickstarter.com

ops19Admin