Jul på Skäret

Nu har vi öppnat dörrarna till årets Jul på Skäret! Vårt kammarhus är fyllt till bredden av utställare på julmarknaden så du kan garanterat hitta årets julklappar till nära och kära. Personliga klappar av lokala konstnärer och utställare där det finns något för alla smaker.

En stor nyhet för i år är att vi även har ett fullskaligt julbord med allt du kan önska dig. På vårt julbord har vi inte sparat in på något, som det ska vara. Ät dig mätt på klassiker blandat med nytänk. Här finns något för alla smaker.

För dig som inte hann gå på vårt julbord kl. 13:00 idag får du två nya chanser. Vårt julbord serveras kl. 17:15 i eftermiddag samt imorgon kl. 13:00.

Vår julkonsert börjar kl. 16:00 och scenografin är inspirerad av julens pepparkaka. Musiken är älskade klassiker blandat med ett julkort från Hans & Greta. Rebecca Fjällsby mezzosopran och Johan Wållberg baryton återvänder från sommarens succé med Kärleksdrycken och Don Carlo som sångare till julkonserten. De får sällskap av Ann-Christine Högnabba sopran, Stefan Lindgren piano samt vår speciellt inbjudna 12-åriga trumpetaren Rasmus Johansson!

ops19Admin

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.