Missa inte operapuben – två chanser kvar

Den 7 och den 21 augusti har du chansen att uppleva operamusik i exklusivt intim miljö, med världsartister i Opera på Skärets operapub. Men lokalen är liten, så vill du vara säker på biljetter – köp i förköp.

Två pubkvällar har hållits hittills. Den första kvällen sjöng nästan samtliga solister ur La Traviata – Ania Jeruc, Sofie Almroth, Valentin Vasiliu, Valdis Jansons, Marco Stella, Donimich Chenes, Alexander Grove och Won Whi Choi. Dessutom Haeron Hong och flera sångare ur Opera på Skärets kör, alla till ackompanjemang av pianisterna Stefan Lindgren och Bengt-Åke Lundin. Höjdpunkten blev en show med de tre tenorerna Chenes, Choi och Grove med O sole mio i en makalös version.

På den andra pubkvällen var det ett späckat program med La Traviata-solisterna Roger Krebs, Valentin Vasiliu, Sofie Almroth, Won Whi Choi och Valdis Jansons samt flera sångare ur kören. Konstnärlige ledaren Sten Niclasson sjöng Om jag hade pengar ur Spelman på taket och den fantastiske violinisten Michail Kazinik framträdde med rysk violinmusik.
Höjdpunkten blev slutnumret, kvartetten ur Rigoletto med Haeron Hong, Sofie Almroth, Won Whi Choi och Valentin Vasiliu ackompanjerade av Maestro Marcello Mottadelli.

Vilka som sjunger vad på de två sista pubkvällarna förblir en hemlighet tills det är dags – precis som vanligt. Men räkna med högklassiga musikupplevelser!

[bra_button text=’Köp biljetter’ url=’https://www2.nortic.se/tickets/event/7120′ target=’_blank’ size=’medium’ style=’rounded’ color=’blue’]

ops19Admin