Nu säljs tågpaket till sommarens stora operaresa

Operatåget rullar igen! I sommar går vårt unika operatåg som vanligt från Stockholm direkt till Opera på Skäret – världens enda operahus med egen tågstation. Det ger dig en möjlighet att kombinera en trivsam resa genom Sommarsverige med sommarens största operahändelse – Puccinis Madama Butterfly på Opera på Skäret.

Operatåget till Opera på Skäret hör tills de stora kulturbegivenheterna i Sommarsverige. Du färdas i klassiska förstaklassvagnar från Stockholm till Skäret genom det sommargröna landskapet och stiger av på Opera på Skärets egen perrong strax intill operahuset, vackert beläget vid den klarblå Ljusnadens strand. Lunch intas under färden i trevliga restaurangvagnar med vita dukar på borden. Efter operaupplevelsen i det mäktiga operahuset ägnar du en stor del av hemfärden åt en trerättersmiddag och kanske ett besök i baren, innan du kommer hem till Stockholm i god tid före midnatt.

Idag öppnar försäljningen av tågpaket, med två nyheter:

1. Förutom att beställa dina tågpaket via biljettkontoret kan du nu också köpa dem direkt på vår hemsida. Här slipper du vänta i telefon och du kan göra ditt köp när som helst på dygnet. Det är också det billigaste alternativet, eftersom du slipper den administrativa avgiften som vi tar ut vid köp via telefon.

2. Du kan välja mellan tillgängliga platser på de två bästa sektionerna i operahuset, mellan rad 1 och 25.

Köp dina tågpaket här.

Tågpaketet inkluderar resa t o r i klassiska förstaklassvagnar, måltider i restaurangvagn samt operabiljett. På utresan serveras en tvårätters lunch och på hemresan en trerätters middag.

I tågpaketet till galapremiären 29/7 ingår operaintroduktion med bubbeldryck och snittar vid ankomsten till Skäret.

Pris galapremiär 29/7:
Tågpaket inkl operabiljett sektion A (rad 1-20): 2 650

Pris lördagar (5,12, 19, 26 augusti):
Tågpaket inkl operabiljett sektion A (rad 1-10): 2 700 kr
Tågpaket inkl operabiljett sektion B (rad 11-25): 2 600 kr

Pris söndagar (6,13, 20, 27 augusti):
Tågpaket inkl operabiljett sektion A (rad 1-10): 2 600 kr
Tågpaket inkl operabiljett sektion B (rad 11-25): 2 500 kr

Till föreställningarna den 5 och den 12 augusti har du efter ankomsten till Skäret möjlighet att vara med på vår mycket populära operaintroduktion, där den konstnärlige ledaren berättar om Opera på Skäret och tankarna bakom uppsättningen av Puccinis mästerverk Madama Butterfly. Biljetten till operaintroduktionen måste förbokas och kan köpas i samband med beställningen av tågpaket, eller vid ett senare tillfälle, dock senast dagen före föreställningen. Obs! antalet platser är begränsat.

SKAJ_tag_OPS_2017_temp

 

ops19Admin