Nya sponsorer till Opera på Skäret

Opera på Skäret har ingått avtal med två nya, privata sponsorer – Capillum Holding och Yrkeshögskolan Hudvård & Spa.

– Det är glädjande att näringslivet vill vara med och stödja Opera på Skäret. Det är en viktig förutsättning för vår fortsatta utveckling som kulturell motor i Bergslagen och för möjligheterna att kunna erbjuda opera året runt till hela Örebro-regionen, säger Sten Niclasson, grundare och konstnärlig ledare.

Capillum Holding är ett finanshus för små och medelstora företag, som med sitt engagemang vill bidra till att goda företagsidéer skall nå sin fulla potential på den globala marknaden. Capillum är närstående Kopparberg Invest, som sponsrat Opera på Skäret vid tre tidigare tillfällen.

ops_anna-may– Såväl Capillum som Kopparberg Invest ser med stort intresse på hur Opera på Skäret har utvecklats till ett spännande evenemang under sommarperioden i Kopparberg, säger Anna-May Wester, styrelseordförande i Capillum och vd i Kopparberg Invest.

Yrkeshögskolan för hudvård & spa i Stockholm drivs av Liselott och Christer Calissendorff i Kopparberg. Yrkeshögskolan, som utbildar spaterapeuter, går nu för första gången in som sponsor för Opera på Skäret.

– När vi för åtta år sedan lämnade Stockholms innerstad för att bosätta oss i en Bergsmansgård var närvaron av ”Opera på Skäret” en mycket viktig faktor för vårt beslut. Att bidra till Opera på Skärets utveckling borde vara viktigt för alla som verkar i bygden. Vi ser fram emot ännu en sommar med ” Opera på Skäret”, säger Liselott Calissendorff.

ops19Admin