Operaintroduktion – nyhet inför sommarens föreställningar

Inför sommarens uppsättning av La Traviata erbjuds en halvimmes operaintroduktion i anslutning till föreställningarna. 

Vid operaintroduktionen berättar Sten Niclasson, Opera på Skärets grundare och konstnärlige ledare, och Alexander Niclasson, regissör, om Opera på Skäret, La Traviata och tankarna bakom Opera på Skärets uppsättning av Verdis mästerverk.

– När vi haft introduktioner tidigare år har det varit mycket uppskattat och vi har fått flera förfrågningar om att genomföra dem i år . Så nu erbjuder vi det inför varje föreställning och hoppas att det blir en extra krydda för besökarna, säger Sten Niclasson.

Operaintroduktionen börjar 45 minuter före föreställningen, är ca en halvtimme lång, och kostar 90 kronor. Den kan bokas samtidigt med biljetterna, eller i efterhand, via operapaskaret.se, på telefon 0580–711 00 eller via e-post på adress biljetter@operapaskaret.se. Återstående biljetter kommer också att kunna köpas i biljettkassan på Skäret varje dag under festivalen.

[bra_button text=’Boka Operaintroduktion’ url=’https://www.operapaskaret.se/biljetter/’ target=’_self’ size=’medium’ style=’rounded’ color=’blue’]

ops19Admin