Sista chansen att se kritikerrosad Otello

I helgen avslutas Opera på Skärets elfte sommaroperafestival med en pubkväll på fredag och två föreställningar av Otello lördag och söndag.

Lördagens föreställning av Otello är utsåld, men det finns fortfarande biljetter kvar till puben på fredag och Otello på söndag.

– Jag ser fram emot en fantastisk avslutning på en fantastisk festivalsommar, säger konstnärlige ledaren Sten Niclasson.

Uppsättningen av Verdis Otello, i regi av William Relton, har varit en stor succé hos såväl publik som kritiker, inte minst tack vare en stjärnfylld ensemble med solister från sju länder. Klicka här för att läsa recensioner

– Jag hoppas att ingen operaälskare som har möjlighet att komma hit missar den sista chansen att se Otello. Vi har fantastiska sångare i alla roller och en kör och orkester under Marcello Mottadellis ledning som bidrar till att skapa en storslagen opera, säger Sten Niclasson.

På lördagen sjunger Michal Lehotsky, Ole Jörgen Kristiansen och Charlotta Larsson i de ledande rollerna. Och i den avslutande föreställningen på söndag ser vi Richard Bauer, Omar Kamata och Kamila Benhamza.

– Vi är fantastiskt glada över att vi har kunnat erbjuda publiken så många fantastiska sångare. De har gjort Otellos mästerverk rättvisa på ett alldeles strålande sätt, säger Sten Niclasson.

Biljetter köper du här.

ops19Admin