Stort publiktryck till La Traviata – boka dina biljetter nu!

Publiktrycket är stort inför La Traviata. En månad före premiären är det bara uppsättningen av Carmen 2011, som sålt fler biljetter i Opera på Skärets historia.

Och försäljningen av tågpaket från Stockholm går mot rekord – sex av tio tåg är redan fullbokade.

– Det är ingen slump att La Traviata är den mest spelade operan i världen just nu. Publiken älskar den och musiken hör till det bästa Verdi skrivit. Och med de sångare vi engagerat är det här ett fantastiskt tillfälle att uppleva opera i absolut världsklass, säger Sten Niclasson, konstnärlig ledare.

Vill du se La Traviata i sommar, men har ännu inte köpt biljett? Då är det dags att boka! Till de fem lördagsföreställningarna försvinner de mest attraktiva biljetterna i rasande fart. Till de fem söndagsföreställningarna och de två torsdagsföreställningarna är det större chans att få de biljetter du vill ha. Men telefonerna går varma på biljettkontoret, så det är säkrast att vara ute i god tid.

Har du fortfarande inte köpt biljett och vill gå på premiär? Till följd av återbud finns det fortfarande ett fåtal biljetter kvar även i de mest attraktiva kategorierna, både den 1 och den 2 augusti.

Vill du ha de absolut bästa biljetterna till en annan föreställning? Det finns ett fåtal biljetter på raderna 1-6 kvar den 6, 8, 13, 16 och 30 augusti.

Priser: 780:- (rad 1-6), 680:- (7-23), 580:- (24-34), 380:- (35-38).

Operahuset är stort, och man ser givetvis bättre ju längre fram man sitter. Men den erkänt goda akustiken gör att man hör mycket bra även på platser längre bak.

Sex av tio tåg fullbokade

Sex av tio operatåg från Stockholm är fullbokade – 8, 9, 15, 16, 22 och 29 augusti. Till tågen 1, 2, 23 och 30 augusti finns det fortfarande biljetter kvar.

Tågpaket från Stockholm inbegriper mycket attraktiva platser på raderna 11–16. Tågen avgår från Stockholms central varje lördag och söndag i augusti. Avgång ca klockan 11 och hemkomst före midnatt. Tvårätters lunch serveras på utresan och trerätters middag på hemresan. Pris för resa, måltider och operabiljett: 2 450 kronor.

Tågpaketen bokas på telefon 0580–711 00 eller via e-post på biljetter@operapaskaret.se. Ordinarie biljetter kan också köpas via internet. All information här

ops19Admin