Norma

Vincenzo Bellini

27 juli – 25 augusti 2024

Köp biljetterOm Föreställningen

For english, click here

Ge bort en operaupplevelse i jul!

Söker du en minnesvärd julklapp att ge bort? Vad sägs om ett paket fullspäckat med passion, dramatik och vacker musik?

I sommar ger Opera på Skäret operan Norma som bjuder på berusande känslor av förälskelse och avgrundsdjup svartsjuka med ödesdigra konsekvenser. Allt väl inslaget i toner av Vincenzo Bellini, mästaren av vackra melodier. Denna operaklassiker framförs i ett säreget operahus, inrymt i ett före detta sågverk, invid sjön Ljusnaren, i närheten av Kopparberg. 

Opera på Skäret är idag en internationellt etablerad arena. Professionella sångarna kommer från hela världen för att medverka i uppsättningarna. Under mer än tjugo år har Opera på Skäret  presenterat högkvalitativa operaproduktioner i en unik miljö.

En operaupplevelse på Opera på Skäret är en perfekt julklapp för alla som älskar såväl vacker musik som vacker natur. En stor upplevelse i ett litet paket. Något att minnas länge.

Skriv ut en julhälsning till Julklappen

Här kan du ladda ned en PDF där du kan skriva in en alldeles egen julhälsning . Skriv sedan ut och slå in den i paketet med biljetterna!

Här möts natur och kultur 

På ett före detta sågverk, vid stranden av en vidsträckt sjö, inryms ett av världens mest säregna operahus, världsberömt för sin akustik.
Här skapar sångare och medarbetare från hela världen storslagna upplevelser i ett möte mellan natur och kultur.