Här hittar du boende 

Söker du boende i samband med ditt besök på Opera på Skäret? Vi samarbetar med hotellanläggningar i olika riktningar från Kopparberg. Du kan ta del av olika erbjudanden speciellt riktade mot Opera på Skärets gäster. För mer information och bokning – kontakta boendet direkt.

Clarion Hotel Örebro – elegans, harmoni och citypuls

Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går.
Rummen är inredda i olika stilar, allt från klassisk elegans till modernare stil som vågar sticka ut. Genom en kombination av starka färger och olika mönster vill vi skapa en miljö av lyx, lugn och harmoni.
Hotellets restaurang & bar är en levande mötesplats där örebroare och hotellgäster möts för god mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Under takåsarna, med underbar utsikt över Örebro, ligger vår gym- och wellnessavdelning.
Opera på Skärets gäster får 12% rabatt och en dryckesbiljett genom att uppge ”opera” vid bokning via e-post eller telefon.

Åkerby herrgård – Historisk miljö med sjöutsikt

ÅKERBY HERRGÅRD är belägen i magisk Bergslagsnatur utanför Nora, en knapp timmes bilresa från Opera på Skäret. Herrgården uppfördes som en Bergsmansgård i mitten av 1800-talet, då gruvnäringen alltjämt präglade trakten.

Här erbjuds rum med god standard, varav de flesta med sjöutsikt, i två moderna annex och i en av herrgårdens flyglar. I huvudbyggnaden kopplar man av i gammaldags sällskapsrum. Restaurang Cupolen med panoramautsikt över Fåsjön serverar mat lagad med omtanke och råvaror efter säsong.

För Opera på Skärets besökare erbjuds förmånliga boendepaket anpassade till föreställningens tider.

Grand Hotell Elektra – modernt och trivsamt i Ludvika

GRAND HOTELL ELEKTRA är Ludvikas största hotell. Hotellet ligger mitt i stan med gångavstånd till affärer, gallerior, tåg- och busstationer. Många av rummen rum har utsikt över sjön Väsman och till båthamnen är det 10 minuters promenad.

Här finns 103 moderna rum inklusive rum för funktionsvarierade, familjerum och en svit. Några av rummen har badkar.
Hotellet har lobbybar, gratis gym och gratis wifi på hela hotellet. Hundar är välkomna och får en egen lite gåvopåse vid incheckning. För elbilen finns laddstolpar typ 2 för fyra bilar. För den som är sugen på utflykter längs Ludvikas fina cykelvägar finns cyklar att låna.

Bångbro herrgård – intimt, ombonat och personligt

BÅNGBRO HERRGÅRD är en familjeägd hotellanläggning med genuin herrgårdsatmosfär, belägen endast femton minuters biltur från Opera på Skäret. Herrgården från 1850-talet har renoverats varsamt och välkomnar sedan många år både hotell- och middagsgäster.

I augusti månad nyttjas de tolv smakfullt inredda rummen kontinuerligt av Opera på Skärets besökare.

I närbelägna Kopparberg erbjuds promenader i en välbevarad och pittoresk bergslagsbygd med karaktäristiskt röda hus och en av Sveriges vackraste kyrkor.