Operapub

Sång, musik och avspänt gemyt

5 & 12 jul, 9 & 16 aug 2024

 

Köp biljetter

Opera på Skärets alldeles egna Operapub är ett evenemang  med sång i världsklass i avspänt gemyt. Och en upplevelse som ofta får stämningen, applåderna och känslorna att slå i taket. Här får du uppleva operasång alldeles inpå såväl öra som kropp, i generösa programval med översvallande artistisk glädje.

Med ett glas av något gott i handen och kanske även något att äta finns chansen att få höra sin favoritaria på bara några meters avstånd, sjungen av en stjärnsångare med mäktig stämma. Eller att få vara med när en ung sångare och blivande stjärna gör sitt första framträdande som solist.

Vid pianot sitter virtuoser som både ackompanjerar sångare och bjuder på solonummer. Allt kan hända på vår operapub! Har du aldrig upplevt operasång i verkligheten är detta det bästa sättet du kan börja din bana som operaälskare på.

Välkommen till Operapuben i sommar!

Köp din entrébiljett redan nu och om du så vill, även mat och dryck.  Vid köp av entrébiljett på plats kostar den 350 kr, vid köp online 300 kr.

OPERAPUB

operapub

5 & 12 jul, 9 & 16 aug

Operapubmeny

5 & 12 jul, 9 & 16 aug

Information om biljetter sommaren 2024

Öppettider biljettkontoret

Biljettkontoret har telefontid måndag, onsdag och torsdag 10:00-12:00.

Telefon: 0580-711 00
E-post: biljetter@operapaskaret.se

Om biljettköp

Biljetter säljes endast av vår leverantör Nortic via länk ovan, via Opera på Skärets biljettkontor och listade resepartners. Se under fliken ”Ditt besök”.

  • Obs! Varning för oseriösa aktörer! Inga andra företag har avtal med oss om försäljning av biljetter.
  • Betalda biljetter återköps ej.
  • Bokade men ej avhämtade biljetter kommer att faktureras i efterskott.
  • Vid köp via biljettkontoret tillkommer 50 kronor per biljett i serviceavgift. Ingen avgift vid köp via hemsidan.
  • Vid force majeure, yttre omständigheter som påverkar föreställningens genomförande och som vi inte kan råda över, kommer inte någon ersättning att utfalla.