Operapuben

Att gå på Opera på Skärets operapub är en unik sommartradition, ett evenemang som innehåller sång av världsklass och avspänt gemyt. Och en upplevelse som ofta får stämningen, applåderna och känslorna att slå i taket. Här får du uppleva operasång alldeles inpå både öra och kropp, i generösa programval med översvallande artistisk glädje.

Med en god öl i handen och en härlig räksmörgås på tallriken kanske du får höra din favoritaria på bara några meters avstånd, sjungen av en stjärnsångare med mäktig stämma. Eller så är du med när en ung sångare och blivande stjärna gör sitt första framträdande som solist. Vid pianot sitter stora virtuoser som både ackompanjerar sångarna och bjuder på solonummer. Allt kan hända på en operapub!

Har du aldrig upplevt operasång i verkligheten är detta det bästa sättet du kan börja din bana som operaälskare på. Att du sedan kan få en utsökt middag, en mindre rätt eller något gott att dricka ger en ytterligare dimension till totalupplevelsen.

Operapuben kan bara upplevas fyra gånger i sommar: 1 och 15 juli samt 5 och 19 augusti. Missa inte det! Biljetterna släpps under februari månad.